Beveiliging netwerk

Een veilig netwerk is van cruciaal belang voor elke organisatie. Of u nu over een klein of groot netwerk beschikt, het kan altijd vatbaar zijn voor virussen of aanvallen. Deltics zorgt voor de beveiliging van uw netwerk. Wij adviseren, bouwen en beheren uw netwerk om zowel de veiligheid als beschikbaarheid van uw netwerk te waarborgen. Dit is immers een belangrijk onderdeel van uw IT omgeving en de spil tussen desktops, serversystemen en storage. Deltics regelt uw IT!

Waarom kiezen voor Deltics?

Al vele jaren zijn wij een specialist op het gebied van IT-infrastructuren. Deltics biedt professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Er zijn meer dan 60 professionals bij ons werkzaam die ieder een eigen vakgebied hebben. Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Deltics biedt diverse mogelijkheden om de beschikbaarheid en veiligheid van uw netwerk te garanderen:

  • Een toekomst vast (WDM-) netwerk tegen een lagere prijs;
  • Advisering en ondersteuning ten behoeve van uw netwerkverbindingen;
  • 24/7 Onderhoud en beheer van uw netwerk inclusief een met u afgestemde SLA;
  • Aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van uw huidige netwerk.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Het bieden van de beste service staat bij ons voorop. Problemen pakken we snel op en we zorgen altijd voor een passende oplossing. Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe we de beveiliging van uw netwerk moeten aanpakken. Wij spelen proactief in op nieuwe inzichten en mogelijkheden zodat u geen zorgen meer heeft over uw netwerk. Heeft u behoefte aan onafhankelijk IT advies of een second opinion? Ook dan staan de adviseurs van Deltics voor u klaar. Heeft u vragen over een van onze diensten of de beveiliging van uw netwerk? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.