Data storage

De centrale opslag van al uw bedrijfsgegevens noemen we ook wel data storage. Het is een belangrijk onderdeel voor de veiligheid van uw bedrijf en speelt tevens een rol op het gebied van toegankelijkheid. Data dient tenslotte op elk device, snel en overal beschikbaar te zijn. Deltics helpt u bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van data storage voor uw bedrijf. Als geen ander begrijpen wij dat een veilige opslag van uw data van groot belang is.

SAN en NAS data storage oplossingen

Als het aankomt op data storage is er een verschil tussen SAN en NAS oplossingen. Zo verbindt een storage area network (SAN) alle storage-servers van alle platformen en merken met elkaar. Op deze manier worden ze even efficiƫnt benut en heeft u een goed overzicht van de behoefte aan opslagcapaciteit. Uitbreiding van de schijfcapaciteit gaat zonder downtime van de servers. Bij NAS, network attached storages, worden databestanden bewaard en verdeeld binnen het netwerk. Gebruikers hebben hierdoor toegang tot data zonder dat er een file-server tussenkomt. Voor file based toegang en storage is alleen IP NAS geschikt en dan met name voor grootschalige opslag van bestanden. Een combinatie van SAN en NAS is veelzijdig in te zetten.

Deltics regelt uw IT

Uw data storage goed regelen brengt u vele voordelen en veiligheid. Wij verzorgen een breed aanbod IT-oplossingen. Er zijn bij ons meer dan 60 professionals werkzaam die ieder gespecialiseerd zijn in een eigen vakgebied. Zowel bij grote als kleine bedrijven verzorgen wij de IT-infrastructuur. U bent bij Deltics verzekerd van de beste service en pro-actieve supportdiensten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Mail naar info@deltics.nl of bel ons op 074 850 64 50.