Deltics FlexCloud
Is uw dienstverlening toe aan een vernieuwing, of staat u voor grote uitbreidings- of vervangingsinvesteringen in uw IT-omgeving? Dan is het een goed moment om te onderzoeken of een gehele of gedeeltelijke transitie naar de cloud een aantrekkelijk alternatief is.

FlexCloud

De Deltics FlexCloud is een hoogwaardig en hoog beschikbaar platform waarin diensten kunnen worden afgenomen. Deze diensten zijn kant-en-klare diensten, inclusief beheer, monitoring en Service Level Agreement (SLA). De Deltics FleXCloud diensten worden allemaal geleverd vanuit Nederlandse datacentra, uw data blijft binnen Nederland! Hiermee valt uw data onder de Nederlandse wetgeving.

Momenteel zijn de volgende diensten beschikbaar vanuit de Deltics FlexCloud:

  • Deltics FlexCloud Protect
  • Deltics FlexCloud Connect
  • Deltics FlexCloud Secure 

Deltics FlexCloud Protect

Deltics FlexCloud Protect bevat vier volledig gemanagede diensten die naar verbruik per maand worden afgerekend.

Managed Back-up

Office365 Back-up

Managed DR

Managed Archief

Deltics FlexCloud Connect

Deltics FlexCloud Connect bevat 3 volledig gemanagede onderdelen die naar gebruik per maand worden afgerekend.

Managed WiFi

Managed Router

Managed Switch

Deltics FlexCloud Secure

Managed Firewall

Om uw netwerk te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals hackers, malware, ransomware, virussen en spam is het noodzakelijk een goede Firewall te gebruiken. Met de FlexCloud Managed Firewall dienst beschikt u over een hoogwaardige en volledig redundante next generation Firewall. De Deltics experts monitoren deze omgeving 24x7 en zorgen ervoor dat deze altijd up to date is waardoor u optimaal beschermt bent. 

Deltics stelt hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn alle diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De FlexCloud Protect diensten van Deltics zijn ISO 27001- en  ISO 9001 gecertificeerd.

ISO 27001      NEN 7510

Deltics, uw IT geregeld.

Meer weten over wat Deltics voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

 

 

Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Maar ook als u behoefte heeft aan een onafhankelijk IT advies of een second opinion staan onze adviseurs voor u klaar.

Lees meer over Advies & Consultancy

Vanuit Deltics Beheer & Support levert Deltics beheer en support diensten. Onze consultants helpen bij het oplossen van verstoringen aan de IT infrastructuur bij onze klanten.

Lees meer over Beheer & Support