Managed Switch

Deltics Managed Switch adresseert het groeiende belang van LAN-betrouwbaarheid en prestaties voor zakelijke activiteiten.

Deltics Managed Switch adresseert het groeiende belang van LAN-betrouwbaarheid en prestaties voor zakelijke activiteiten. De groei van geïntegreerde communicatietoepassingen, WAN-oplossingen en netwerkcomplexiteit van IT-centralisatie en virtualisatie zijn belangrijke drivers van LAN-belang.

Door de Managed Switch-service te gebruiken, kunt u de LAN-prestaties verbeteren, het beheer vereenvoudigen en de kosten verlagen.

We kunnen een volledige reeks LAN-beheer- en rapportageservices bieden die zijn afgestemd op uw behoeften. We ondersteunen de volledige LAN-netwerklevenscyclus, inclusief netwerkbeoordeling, planning, aankoop, ontwerp, implementatie en 24/7 monitoring en beheer. Met voortdurende investeringen in bekwame mensen en de nieuwste hulpmiddelen en systemen voor netwerkbeheer kunnen we uw LAN-omgeving ondersteunen, waardoor u meer tijd heeft om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

Door nauwe integratie met onze Managed Router, Managed WiFi en Managed Firewall oplossingen krijgt een naadloos overzicht van uw totaal datanetwerk om de risico's rond netwerkconvergentie en de inzet van nieuwe technologieën te helpen verminderen. 

Managed Switch is een uitbreiding van Managed Router-service in uw LAN-infrastructuur. Managed Switch ondersteunt traditionele functies zoals virtuele LAN's, evenals functies die zeer toepasselijk zijn voor Unified Communications zoals AutoQoS, en Power over Ethernet (PoE) voor het voeden van IP-telefoons en draadloze apparaten.

Deltics is expert op het gebied van networking  en is door HPE benoemt tot Partner of the year in Nederland en Best partner Northern Europe in 2019.

Deltics, uw IT geregeld.

Meer weten over wat Deltics voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Pagina delen