IT oplossingen Hengelo

Deltics is uw specialist op IT gebied. Wilt u voorkomen dat uw IT stil komt te staan? Zet dan een van onze IT oplossingen in. Wij verzorgen preventief onderhoud aan computersystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau bieden we altijd de voor u beste IT oplossing. Speelt u met de gedachte om uw IT beheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden? Of wellicht heeft u behoefte aan meer ondersteuning? Het team van Deltics is u graag van dienst. Ieder bedrijf is anders, wij stemmen onze dienstverlening altijd op af. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van IT oplossingen in Hengelo? We vertellen u er graag meer over.

Onze IT oplossingen

Voor professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn zo’n 60 experts werkzaam binnen ons bedrijf. Wij zijn u graag van dienst bij de volgende IT oplossingen:

  • Advies en Consultancy
  • IT infrastructuur
  • FlexCloud
  • Beheer & Support

Een goede IT-infrastructuur begint bij een goed ontwerp. Dit lijkt voor de hand liggend, maar bij Deltics gaan we verder. Niet alleen een ontwerp is genoeg, het gaat om een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Ook als u onafhankelijk IT advies of een second opinion wilt zijn wij er voor u. Bij Deltics begrijpen we dat de IT infrastructuur het fundament is van uw complete automatiseringsorganisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied. De “cloud” wordt veel genoemd in de wereld van IT. Wij hebben onze eigen cloud gerealiseerd: de Deltics FlexCloud. Het is een hoogwaardig platform waarin diensten afgenomen kunnen worden. Daarnaast leveren we ook beheer en supportdiensten. Bent u benieuwd welke IT oplossingen in Hengelo voor uw organisatie van pas kunnen komen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!