IT oplossingen Twente

Deltics is uw specialist op IT gebied. Voor uw bedrijf is het van cruciaal belang dat uw IT niet stil komt te staan, wij helpen u hier graag bij! Deltics verzorgt preventief onderhoud aan computersystemen. Dankzij jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau zijn we in staat altijd de beste IT oplossing te bieden. Speelt u met de gedachte om uw IT beheer volledig of gedeeltelijk uit te besteden? Of wellicht heeft u behoefte aan meer ondersteuning? Deltics is u graag van dienst. Ieder bedrijf is verschillend, wij stemmen hier onze dienstverlening op af. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van IT oplossingen in Twente? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De IT oplossingen van Deltics

U bent bij ons aan het juiste adres voor professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Bij ons werken ongeveer 60 experts met ieder een eigen specialisme. Wij zijn u graag van dienst bij de volgende IT oplossingen:

  • Advies en Consultancy
  • IT infrastructuur
  • FlexCloud
  • Beheer & Support

Deltics begint voordat we aan de slag gaan altijd met het maken van een goed ontwerp dat volledig aansluit op de wensen van uw onderneming. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Wij zijn er voor u, ook als u onafhankelijk IT advies of een second opinion wilt. Uw IT infrastructuur is het fundament van uw complete automatiseringsorganisatie. We besteden daarom eel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied. De “cloud” wordt veel genoemd in de wereld van IT. Deltics heeft een eigen cloud gerealiseerd: de Deltics FlexCloud. Via dit hoogwaardige platform kunnen diensten worden afgenomen. Daarnaast leveren we ook beheer en supportdiensten. Wilt u meer weten over welke IT oplossingen in Twente voor uw organisatie van pas kunnen komen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een gesprek!