Onze IT-consultants staan voor u klaar
“Het begint bij een goed ontwerp.” Het lijkt zo voor de hand liggend, maar bij Deltics gaan we verder. Wij willen niet alleen een goed ontwerp, maar een ontwerp dat aansluit bij de wensen van uw organisatie.

Advies & Consultancy

Wij voorzien u graag van gedegen advies

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, willen wij met u “de vraag achter de vraag” achterhalen. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen gekozen zijn en waarom deze keuzes zijn gemaakt. Zodat u weet wat u krijgt. Onze aanpak Wij zijn een pragmatisch en nuchter Twents bedrijf en we vinden het wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij gaan voor een goede en gezonde samenwerking en niet voor de snelle deal! We zullen de gestelde doelen samen met u nastreven.

Onze IT consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Maar ook als u behoefte heeft aan een onafhankelijk IT advies of een second opinion staan onze adviseurs voor u klaar.

Deltics denkt graag met u mee over complexe IT projecten en vraagstukken. Onze consultants en projectmanagers streven ernaar dat u efficiënter kunt werken en kosten kunt besparen dankzij een acurate projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Ervaren consultants voorzien u van gedegen advies.

Kortom, met Deltics is uw IT geregeld!

Heeft u ook vragen over de invulling van uw IT? Neem vrijblijvend contact met ons op!