ICT automatisering Hengelo

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw ICT automatisering in Hengelo? Maak kennis met Deltics. Wij zijn uw betrouwbare en deskundige ICT specialist. In feite verstaan we onder ICT automatiering het vervangen van menselijke arbeid door computers of software. Ons ervaren team verzorgt automatisering voor diverse zakelijke ondernemingen.

ICT automatisering van A tot Z

Veel bedrijven zijn afhankelijk van ICT automatisering, het is daarom van belang goede hard- en software te hebben. Wij verzorgen de automatisering van organisaties van elk formaat en in iedere branche. Denk hierbij aan overheidsinstanties, de commerciƫle sector en de zorg. Het team van Deltics bestaat uit engineers, adviseurs en projectmanagers die gezamenlijk de zorg dragen voor ICT automatisering. Wij regelen alles voor u van A tot Z. Er zijn meer dan 60 professionals werkzaam die ieder een eigen vakgebied hebben om klanten maximaal te kunnen dienen. Al onze technici hebben meerdere specialismen, zijn gecertificeerd en werken daarnaast in de volle breedte mee aan ontwerp, implementatie, projecten en beheer. Voordat we voor u aan de slag gaan brengen we uw wensen en behoeften goed in kaart. Indien nodig brengen we hiervoor graag een bezoek op locatie. Op deze manier worden vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd.

Maatwerk voor iedere klant

Geen enkel bedrijf of de wensen ervan zijn hetzelfde. Wij zorgen ervoor dat we de ICT-omgeving van u als opdrachtgever tot in detail kennen. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied. Wilt u weten wat wij op het gebied van ICT automatisering in Hengelo voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de invulling van uw IT? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. Wij voorzien in innovatieve IT oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen.