ICT bedrijven Almelo

Zoekt u een onafhankelijke leverancier van ICT infrastructuur oplossingen? Maak kennis met Deltics. Wij kiezen altijd een oplossing op basis van uw situatie, wensen en eisen. Uiteraard zijn er genoeg ICT bedrijven in Almelo, maar wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Deltics is zeer breed inzetbaar. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij achterhalen de vraag achter de vraag door heel goed te luisteren. Samen komen we tot de beste resultaten.

Onze voordelen vergeleken met andere ICT bedrijven

Deltics beschikt over circa 60 medewerkers die ieder een eigen vakgebied hebben. Hierdoor zijn we in staat u als klant maximaal van dienst te zijn. Wij kunnen u voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Deltics garandeert de beste ICT oplossingen dankzij onze jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau. U kunt ons omschrijven als een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gedreven medewerkers, proactief inspelend op nieuwe inzichten en mogelijkheden.

ICT voor bedrijven klein en groot

Zowel kleine als grote bedrijven zijn bij ons welkom voor ICT. Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met proactieve supportdiensten. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van ICT? Zoek niet verder naar andere ICT bedrijven in Almelo, maar neem contact op met Deltics. Ons team staat voor u klaar, wij helpen u verder op het gebied van ICT!