ICT bedrijven Enschede

Uw onafhankelijke leverancier van ICT infrastructuur oplossingen, dat is Deltics! Op basis van uw situatie, wensen en eisen kiezen wij een oplossing die hebt beste pst. Er zijn genoeg ICT bedrijven in Enschede, maar wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. U leest het al, we zijn breed inzetbaar. Wij stellen uw wensen centraal. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, achterhalen we samen met u de vraag achter de vraag.

Waarom kiezen voor Deltics in plaats van andere ICT bedrijven?

Bij Deltics werken ongeveer 60 professionals op het gebied van ICT. Ieder heeft een eigen vakgebied. Hierdoor zijn wij klanten maximaal van dienst. Deltics voorziet in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Dit zijn onze kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

U bent verzekerd van de beste ICT oplossingen dankzij onze jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau. Wij zijn een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gedreven medewerkers, proactief inspelend op nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Wij verzorgen ICT voor bedrijven van allerlei formaten

De klantenbase van Deltics bestaat uit bedrijven waar ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Of het nu gaat om een klein lokaal bedrijf of groot regionaal bedrijf maakt voor ons geen verschil, we zijn u altijd graag van dienst. Het voorzien van bedrijven in ICT oplossingen is ons specialisme. Wij garanderen een hoog serviceniveau met proactieve supportdiensten. Benieuwd naar de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Kijk niet verder naar andere ICT bedrijven in Enschede, maar neem direct contact op met Deltics. Wij staan voor u klaar en helpen u verder op het gebied van ICT!