ICT bedrijven Hengelo

Deltics is een onafhankelijke leverancier van ICT infrastructuur oplossingen. Wij kiezen de oplossing op basis van uw situatie, wensen en eisen. Er zijn genoeg ICT bedrijven in Hengelo, maar wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Kortom: wij zijn breed inzetbaar. Uw wensen staan bij ons centraal. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, willen wij samen met u de vraag achter de vraag achterhalen.

Waarom kiezen voor Deltics in plaats van andere ICT bedrijven?

Zo’n 60 professionals zijn werkzaam bij Deltics, ze hebben ieder een eigen vakgebied. Op deze manier kunnen we klanten maximaal van dienst zijn. Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Onze kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Dankzij onze jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau bent u verzekerd van de beste ICT oplossingen. Wij zijn een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gedreven medewerkers, proactief inspelend op nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Wij verzorgen ICT voor bedrijven klein en groot

Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij verzorgen de IT infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties. Het voorzien van bedrijven in ICT oplossingen is ons specialisme. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met proactieve supportdiensten. Benieuwd naar de ICT mogelijkheden voor uw situatie? Kijk niet verder naar andere ICT bedrijven in Hengelo, maar neem direct contact op met Deltics. Wij staan voor u klaar en helpen u verder op het gebied van ICT!