ICT bedrijven Twente

Deltics is uw onafhankelijke leverancier van ICT infrastructuur oplossingen. Wij kiezen altijd een oplossing op basis van uw situatie, wensen en eisen. Wij weten dat er genoeg ICT bedrijven in Twente zijn, maar wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. U leest het, Deltics is zeer breed inzetbaar. Uw wensen stellen wij centraal. Wij achterhalen de vraag achter de vraag door heel goed te luisteren. Dankzij deze samenwerking komen we tot het beste resultaat.

Waarom kiezen voor Deltiscs e niet voor andere ICT bedrijven?

Zo’n 60 professionals zijn werkzaam bij Deltics, met ieder een eigen vakgebied. Op deze manier kunnen we u als klant maximaal van dienst zijn. Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste ICT oplossingen door jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau. Wij zijn te omschrijven als een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gedreven medewerkers, proactief inspelend op nieuwe inzichten en mogelijkheden.

ICT voor bedrijven overal

Voor Deltics maakt het geen verschil of wij werkzaamheden uitvoeren voor een klein of groot bedrijf. Wat onze klanten gemeen hebben is dat overal ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij vinden het bieden van een goede service en proactieve supportdiensten belangrijk. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van ICT? Zoek niet verder naar andere ICT bedrijven in Twente, bel of mail meteen naar Deltics. Ons team staat voor u klaar, wij helpen u verder op het gebied van ICT!