Onze ICT consultant in Almelo

Wilt u een specialist op het gebied van ICT inschakelen? Bij Deltics bent u aan het juiste adres. Wij hebben een consultant in Almelo voor u beschikbaar. Ook Hengelo en Enschede vallen onder ons werkgebied. Het in kaart brengen van uw wensen doen we door goed te luisteren. Dit levert uiteindelijk een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen er samen met u zijn gekozen. Zo weet u waar u aan toe bent en is er nooit sprake van een verrassing achteraf. We gaan niet voor een snelle deal, maar hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en gaan voor een goede en gezonde samenwerking.

Wat kan onze ICT consultant voor u doen?

Onze ICT consultants zijn uitstekend in het creëren van overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Ook indien u behoefte heeft aan een onafhankelijk IT advies of een second opinion staan onze adviseurs voor u klaar. Wij denken graag met u mee over complexe projecten en vraagstukken. Het is het streven van onze consultants en projectmanagers dat u efficiënter werkt en kosten bespaart dankzij een accurater projectplanning, heldere analyse en duurzaam advies op maat. Gedegen advies, wat is waar u op kunt rekenen. Kortom, met Deltics is uw ICT geregeld!

Meer weten over de mogelijkheden?

Hoe het begint? Bij een perfect ontwerp. Dit klinkt logisch, maar wij gaan verder. Naast een goed ontwerp willen we een ontwerp dat aansluit bij de wensen van uw organisatie. Deltics is dé specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Of u nu een kleine of grote onderneming heeft is voor ons niet van belang, we zijn u graag van dienst. Wij verzekeren u van een hoog serviceniveau en proactieve supportdiensten. Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een ICT-consultant in Almelo via info@deltics.nl.