ICT consultant Hengelo

Op zoek naar een expert in Hengelo op het gebied van ICT? Maak kennis met Deltics. Onze ICT consultant in Hengelo staat voor u klaar. Door goed te luisteren brengen we uw behoeften en wensen in kaart. Dit levert uiteindelijk een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen er zijn gekozen. Op deze manier weet u precies waar u aan toen bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen en gaan niet voor een snelle deal, maar voor een goede en gezonde samenwerking.

Waar kan onze ICT consultant u mee van dienst zijn?

De ICT consultants van Deltics creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Heeft u behoefte aan een onafhankelijk IT advies of een second opinion? Ook dan staan onze adviseurs voor u klaar. Wij denken graag met u mee over complexe projecten en vraagstukken. Onze consultants en projectmanagers streven ernaar dat u efficiënter werkt en kosten bespaart dankzij een accurater projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Onze ervaren consultants voorzien u van gedegen advies. Kortom, met Deltics is uw ICT geregeld!

Neem vrijblijvend contact op

Het begint bij een goed ontwerp. Dat lijkt voor de hand te liggen, maar Deltics gaat verder. Wij willen niet alleen een goed ontwerp, maar een ontwerp dat aansluit bij de wensen van uw organisatie. Deltics is dé specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Iedere professional is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Bij ons bent u verzekerd van een hoog serviceniveau en proactieve supportdiensten. Ook benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een ICT-consultant in Hengelo via info@deltics.nl.