Onze ICT consultant in Twente staat voor u klaar

Indien u op zoek bent naar een expert in Twente op het gebied van ICT hoeft u niet verder te zoeken. Maak kennis met Deltics. Wij hebben een ICT consultant in Twente voor u klaarstaan. Door goed te luisteren brengen we uw behoeften en wensen in kaart. Dit levert uiteindelijk een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen er zijn gekozen. Zo weten u precies waar u aan toen bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Deltics hecht veel waarde aan wederzijds vertrouwen en gaat niet voor een snelle deal, maar voor een goede en gezonde samenwerking.

Hoe kan onze ICT consultant u helpen?

Een ICT consultants van Deltics creërt overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Heeft u behoefte aan een onafhankelijk IT advies of een second opinion? Ook dan staan onze adviseurs voor u klaar. Onze professionals denken graag met u mee over complexe projecten en vraagstukken. Wij streven ernaar dat u efficiënter werkt en kosten bespaart dankzij een accurater projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Bij ons bent u verzekerd van gedegen advies. Kortom, met Deltics is uw ICT goed geregeld!

Neem geheel vrijblijvend contact op

Een goed ontwerp, daar begint het mee. Klinkt logisch, maar wij gaan nog verder dan dit. Wij willen een ontwerp dat aansluit bij de wensen van uw organisatie. Deltics is dé specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Iedere medewerker is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Deltics garandeert een hoog serviceniveau en proactieve supportdiensten. Ook benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een ICT-consultant in Twente via info@deltics.nl of neem contact met ons op.