Zoekt u IT bedrijven in Almelo?

Laat uw IT netwerk beheren door de experts van Deltics. Samen met u zorgen we ervoor dat uw IT infrastructuur optimaal werkt. Dit is immers van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijf en een veilige bedrijfsvoering. Ons team beheert uw IT netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn in staat u volledig te ontzorgen dankzij ons slimme netwerk- en systeembeheer.

De voordelen van Deltics op een rijtje

  • Bij Deltics hebben we een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Wij hanteren een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. We kunnen u daardoor verzekeren van een snelle responstijd.
  • De ondersteuning van Deltics gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Wij bieden maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw wensen en behoeften. Het is ons streven om problemen te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

IT voor bedrijven van iedere omvang

Het maakt voor ons geen verschil of het nu om een kleine of grote onderneming gaat, wij zetten ons voor al onze klanten optimaal in. Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen, u kunt voor alles bij ons terecht. Deltics vindt het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met proactieve supportdiensten. U wilt weten welke IT oplossingen uw situatie verbeteren? Kijk niet verder naar andere IT bedrijven in Almelo, maar neem direct contact op met Deltics. Ons team staat voor u klaar en helpt u verder op het gebied van IT!