Op zoek naar IT bedrijven in Enschede?

U hoeft niet verder te zoeken. U bent bij Deltics aan het juiste adres indien u uw IT netwerk wilt laten beheren door professionals. Wij zorgen ervoor dat de IT infrastructuur optimaal functioneert, dit is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw bedrijf en een veilige bedrijfsvoering. U kunt 24/7, 7 dagen per week rekenen op ons team. Zij zorgen voor een goed beheer van uw netwerk. Dankzij ons slimme netwerk- en systeembeheer ontzorgen we u als klant volledig.

Redenen om te kiezen voor IT bedrijf Deltics

  • Deltics heeft een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor zijn wij in staat uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Wij hanteren een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. Deltics kan hierdoor een snelle responstijd garanderen.
  • De ondersteuning die wij bieden gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Wij bieden maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw behoeften. Wij streven ernaar problemen te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

Deltics verzorgt IT voor bedrijven klein en groot

Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Zowel voor kleine als grote bedrijven verzorgen wij de IT infrastructuren. Hierin zijn wij gespecialiseerd. U kunt bij ons terecht voor allerlei onderwerpen op IT gebied, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met proactieve supportdiensten. Benieuwd welke IT oplossingen we u kunnen bieden? Kijk dan vooral niet verder naar andere IT bedrijven in Enschede, neem direct contact op met Deltics, dit kan zowel telefonisch als per mail. Wij staan voor u klaar en helpen u verder op het gebied van IT!