Op zoek naar IT bedrijven in Hengelo?

Zoek niet verder! Indien u uw IT netwerk wilt laten beheren door experts bent u bij Deltics aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de IT infrastructuur optimaal functioneert, dit is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw bedrijf en een veilige bedrijfsvoering. Ons team beheert uw IT netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dankzij ons slimme netwerk- en systeembeheer ontzorgen we u als klant volledig.

Waarom kiezen voor IT bedrijf Deltics?

  • Deltics beschikt over een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Dit maakt dat wij in staat zijn uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Bij Deltics hanteren we een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. We verzekeren u van een snelle responstijd.
  • Onze ondersteuning gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Ieder met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Deltics staat garant voor maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; wij stemmen onze ondersteuning af op uw behoeften. Wij streven ernaar problemen te voorkomen. Indien dit onverhoopt niet lukt, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

Wij verzorgen IT voor bedrijven klein en groot

De klantenbase van Deltics bestaat uit bedrijven waar IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Zowel voor kleine als grote bedrijven verzorgen wij de IT infrastructuren. Dit is ons specialisme. Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen, u kunt voor alles bij ons terecht. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met proactieve supportdiensten. Wilt u weten welke IT oplossingen we u kunnen bieden? Kijk niet verder naar andere IT bedrijven in Hengelo, maar neem direct contact op met Deltics. Wij staan voor u klaar en helpen u verder op het gebied van IT!