Zoek niet verder naar IT bedrijven in Twente

Deltics is u namelijk graag van dienst op het gebied van IT! Ons team zorgt ervoor dat uw IT infrastructuur optimaal functioneert, dit is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw bedrijf en een veilige bedrijfsvoering. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u rekenen op de professionals van Deltics. Dankzij ons slimme netwerk- en systeembeheer ontzorgen we u als klant volledig.

Waarom kiezen voor IT bedrijf Deltics?

  • Deltics heeft een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor zijn wij in staat uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Wij hanteren een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. Deltics kan hierdoor een snelle responstijd garanderen.
  • De ondersteuning die wij bieden gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Wij bieden maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw behoeften. Wij streven ernaar problemen te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

Deltics verzorgt IT voor bedrijven klein en groot

Een kenmerk hebben onze klanten sowieso gemeen, het zijn allemaal organisaties waar IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Zowel voor kleine als grote bedrijven verzorgen wij de IT infrastructuren. Dit is ons specialisme. Voor allerlei onderwerpen op IT gebied kunt u bij ons terecht, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Deltics biedt een hoog serviceniveau inclusief proactieve supportdiensten. Wilt u weten welke IT oplossingen we u kunnen bieden? Kijk dan vooral niet verder naar andere IT bedrijven in Twente, maar neem direct contact op met Deltics. Wij staan voor u klaar en helpen u verder op het gebied van IT!