IT dienstverlening Almelo

Maak kennis met Deltics. Het fundament voor uw hele IT omgeving is de IT infrastructuur. Zonder een goede basis stort alles als een kaartenhuis in elkaar. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf(-kritische) IT infrastructuren soepel draaien. Onze ICT dienstverlening is erg breed. Het begint met een goed ontwerp, maar wij gaan verder. Alleen een ontwerp is niet goed genoeg, we willen er eentje die perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Behoefte aan onafhankelijk IT advies of een second opinion? Vraag het onze adviseurs! U leest het, voor IT dienstverlening in Almelo bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom ICT dienstverlening aan Deltics overlaten?

Het voorzien van innovatieve IT-oplossingen is waar we goed in zijn. Het bieden van een hoog serviceniveau met proactieve supportdiensten vinden we belangrijk. Als het op IT gaat nemen we u graag werk uit handen. Dit bespaart u een hoop tijd, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. U kunt ons omschrijven als een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers. De kernwaarden van Deltics zijn:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Benieuwd naar onze IT dienstverlening?

Onder onze hoede zijn zo’n 60 IT experts werkzaam met ieder een eigen vakgebied. Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. De klantenbase van Deltics bestaat uit organisaties waarbij IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij verzorgen de IT-infrastructuren bij zowel kleine als grote bedrijven. Bent u benieuwd naar onze IT dienstverlening in Almelo? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een IT-professional via info@deltics.nl of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.