IT dienstverlening in Enschede nodig?

Dan bent u bij Deltics aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat uw IT infrastructuur het fundament is voor de gehele IT omgeving. Onze professionals dragen er zorg voor dat uw bedrijf(-kritische) IT infrastructuren soepel draaien. Zonder stevig fundament stort de complete automatiseringsorganisatie als een kaartenhuis in elkaar en dat wil niemand. De ICT dienstverlening van Deltics is erg breed. Uiteraard begint alles bij een goed ontwerp, maar wij gaan verder. We willen dat ons ontwerp perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Ook indien u behoefte heeft aan onafhankelijk advies kunt u bij ons aankloppen. Kortom, voor IT dienstverlening in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom ICT dienstverlening aan Deltics overlaten?

Het voorzien in IT-oplossingen is ons specialisme. Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Het bieden van de beste service staat bij ons voorop, dit doen we mede door proactieve supportdiensten te bieden. We ontzorgen u graag op het gebied van IT, zodat u zich kunt richten op uw core business. Onze IT-consultants en projectmanagers creƫren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Het beste zijn wij te omschrijven als slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Meer weten over ons dienstverlening?

Er werken circa 60 IT professionals bij Deltics. Iedereen heeft een eigen vakgebied waarin hij actief is. Op deze manier kunnen we u als klant het beste van dienst zijn. Onze klantenbase bestaat uit organisaties waarbij IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Deltics verzorgt de IT-infrastructuren bij zowel kleine als grote bedrijven. Bent u benieuwd welke vorm van IT dienstverlening in Enschede we voor u kunnen inzetten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een IT-professional via info@deltics.nl of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.