IT dienstverlening Hengelo

Welkom bij Deltics! Als geen ander weten wij dat uw IT infrastructuur het fundament is voor de gehele IT omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf(-kritische) IT infrastructuren soepel draaien. Zonder stevig fundament stort de complete automatiseringsorganisatie als een kaartenhuis in elkaar. Onze ICT dienstverlening is erg breed. Uiteraard begint alles bij een goed ontwerp, maar wij gaan verder. We willen niet alleen een goed ontwerp, maar eentje die perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Heeft u behoefte aan onafhankelijk IT advies of een second opinion? Ook dan staan onze adviseurs voor u klaar! Kortom, voor IT dienstverlening in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom ICT dienstverlening aan Deltics overlaten?

Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Het bieden van een hoog serviceniveau met proactieve supportdiensten vinden we belangrijk. We nemen u graag het werk op gebied van IT uit handen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Deltics is te omschrijven als een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn?

Er zijn zo’n 60 IT-professionals werkzijn die gespecialiseerd zijn in eigen vakgebieden. Zo kunnen wij u als klant maximaal dienen. Onze klantenbase bestaat uit organisaties waarbij IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Deltics verzorgt de IT-infrastructuren bij zowel kleine als grote bedrijven. Bent u benieuwd welke vorm van IT dienstverlening in Hengelo we voor u kunnen inzetten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een IT-professional via info@deltics.nl of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.