IT dienstverlening Twente

Die vindt u bij Deltics. Als geen ander weten wij dat een goede IT infrastructuur de basis van de gehele IT omgeving is. Onze professionals dragen er zorg voor dat uw bedrijf(-kritische) IT infrastructuren soepel draaien. Zonder stevig fundament stort de complete automatiseringsorganisatie als een kaartenhuis in elkaar. Dit voorkomen wij graag! Onze ICT dienstverlening is erg breed. Uiteraard begint alles bij een goed ontwerp, maar wij gaan verder. We zorgen ervoor dat het aansluit op de wensen van uw organisatie. Ook voor onafhankelijk advies kunt u bij ons aankloppen. Kortom, voor IT dienstverlening in Twente bent u bij Deltics aan het juiste adres.

Voordelen ICT dienstverlening Deltics

Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van IT-oplossingen. Wat valt hier allemaal onder? Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. We ontzorgen u graag op gebied van IT. Hierdoor kunt u uw focus leggen op andere zaken die uw aandacht nodig hebben. Deltics is om te omschrijven als slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers. Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Benieuwd naar onze IT dienstverlening?

Wij kunnen met trots zeggen dat er zo’n 60 IT experts werken bij Deltics met ieder een eigen specialisme. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn. Onze klantenbase bestaat uit organisaties waarbij IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Bent u benieuwd welke vorm van IT dienstverlening in Twente we voor u kunnen inzetten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze diensten.