Uw IT infrastructuur is het fundament voor de gehele IT omgeving
Deltics zorgt ervoor dat bedrijfskritische IT infrastructuren van haar klanten soepel draaien.

IT infrastructuur

Bij Deltics begrijpen we dat de IT infrastructuur het fundament is van uw complete automatiseringsorganisatie en dat zonder een stevig fundament het geheel als een kaartenhuis in elkaar zakt. Daarom besteden we veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied.

De fysieke IT infrastructuur wordt opgebouwd uit technische middelen. Deze vallen in de praktijk in drie hoofdgroepen uiteen:

  • Storage
  • Netwerk
  • Servers

Alle drie vormen ze de pijlers voor de diensten die door de IT omgeving worden geleverd. Deze componenten zijn nodig bij een draadloze netwerkvoorziening, een fileshare of bijvoorbeeld een ERP omgeving.

Eisen welke worden gesteld aan een IT infrastructuur

  • Schaalbaarheid
  • Beschikbaarheid
  • Toekomstvastheid

Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij verzorgen de IT infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties als ROC van Twente, Twence, Gemeente Doetinchem, Saxion Hogescholen en Ziggo. Wij voorzien in innovatieve IT oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. 

Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden voor het proactieve beheer en onderhoud om beschikbaarheid en veiligheid te waarborgen.

Kortom, met Deltics is uw IT geregeld!

Heeft u ook vragen over de invulling van uw IT? Neem vrijblijvend contact met ons op!