Deltics FlexCloud
Deltics heeft haar eigen FlexCloud gerealiseerd

Deltics FlexCloud

In de hedendaagse wereld van IT wordt “cloud” veel genoemd en is hiermee sterk in opmars. Deltics heeft ook haar eigen cloud gerealiseerd: de Deltics FlexCloud. De Deltics FlexCloud is een hoogwaardig en hoog beschikbaar platform waarin diensten kunnen worden afgenomen. Deze diensten zijn kant-en-klare diensten, inclusief beheer, monitoring en Service Level Agreement (SLA). De Deltics FleXCloud diensten worden allemaal geleverd vanuit Nederlandse datacentra, uw data blijft binnen Nederland! Hiermee valt uw data onder de Nederlandse wetgeving.

Momenteel zijn de volgende diensten beschikbaar vanuit de Deltics FlexCloud:

Back-up as a Service (BaaS)

BaaS is een service voor het realiseren van een back-up van de huidige IT infrastructuur bij organisates. Door gebruik te maken van BaaS dient er geen on-premise hardware te worden ingezet, waarmee mogelijke kosten voor een tweede serverruimte bespaard kunnen worden. Door gebruik te maken van BaaS blijft of wordt de bedrijfscontinuïteit en informatiebescherming gewaarborgd. Daarnaast zijn de kosten overzichtelijk; u betaalt voor wat u gebruikt!

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Voor het opzetten van een uitwijk omgeving, ofwel disaster recovery omgeving, dienen hoge investeringen te worden gedaan. Dit terwijl een daadwerkelijke uitwijk bijna nooit plaats vindt. Is het de hoge investering dan nog wel waard? Hier biedt de DRaaS dienst vanuit de Deltics FlexCloud een uitkomst. Met deze dienst wordt het mogelijk gemaakt voor een afgesproken bedrag per maand uw IT infrastructuur, of een selectie daarvan, op te nemen in het disaster recovery plan. U bent hiermee toch verzekerd van continuïteit tijdens calamiteiten, echter zonder hoge investeringen!

Storage as a Service (STaaS)

Het beheren van een hoogwaardig storageplatform kan voor organisaties uitdagingen opleveren. Door gebruik te maken van STaaS wordt capaciteit aan organisaties beschikbaar gesteld op een hoog beschikbaar platform. Wilt u meer capaciteit? Dat kan eenvoudig worden gerealiseerd, zonder dat daarmee direct kosten gemoeid zijn. U betaalt namelijk voor de gebruikte capaciteit per maand!

Infrastructure as a Service (IaaS)

Wilt u als organisatie helemaal geen investeringen meer doen in on-premise hardware, dan kunt u de gehele IT omgeving laten “landen” in de Deltics FlexCloud. Met de IaaS dienst wordt een platform geboden waarop complete IT infrastructuur van organisaties kunnen worden gerealiseerd. Dit is uiteraard mogelijk in verschillende beschikbaarheidsvormen. Wilt u namelijk uw infrastructuur in één datacenter of juist in twee datacentra om de continuïteit van uw IT infrastructuur ten tijde van een calamiteit in het ene datacenter te kunnen waarborgen. Daarnaast wordt u IaaS omgeving volledig beheerd, voorzien van back-up en wordt hiervoor een SLA opgesteld. Dit natuurlijk voor een afgesproken vast bedrag per maand!

Authentication as a Service (AuthaaS)

Met AuthaaS wordt het mogelijk om authenticatie van verschillende platformen op verschillende wijzen mogelijk te maken. Deze dienst maakt het ook mogelijk om gebruikers op een eenvoudige manier thuis te laten authenticeren door middel van soft en hard tokens, zonder dat daarvoor lokale installatie of hardware benodigd voor is. Dit alles eenvoudig en voor een vast bedrag per maand.

Deltics, uw IT geregeld.

Meer weten over wat Deltics voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Pagina delen