Deltics Monitoring

Monitor uw omgeving en maximaliseer uw uptime

Het handmatig controleren van systemen mocht voorheen voldoende zijn, dat is het nu niet meer. Er is geen hogere wetenschap nodig om te bedenken dat geautomatiseerde monitoring uitkomst kan bieden. Als uptime zo belangrijk is, gaat de voorkeur dan uit naar een paar keer controleren binnen kantoortijden, of naar 24x7 iedere vijf minuten controles? En gaat de voorkeur dan uit naar uren handwerk van een beheerspecialist, of kan die beter op andere werkzaamheden worden ingezet? Zou het daarnaast niet prettig zijn een geschiedenis op te bouwen van meetgegevens zodat trends inzichtelijk worden en daarover aan (interne) klanten gerapporteerd kan worden?

Gratis Raspberry Pi 2 demo ontvangen?

Raspberry PI 2B GRATIS

 

U ontvangt van ons gratis een Raspberry pi 2 voorzien van Nagios demo software waarmee u standaard monitoring en controles binnen uw omgeving kunt uitvoeren en in beeld kunt brengen.

Middels de proactieve monitoring van Deltics bent u zich continu bewust van de status van de IT-infrastructuur van uw organisatie. Deltics monitoring stelt u in staat om problemen te detecteren en te repareren en toekomstige issues proactief voor te zijn.

Advies

Advies

Iedere onderbreking van de IT infrastructuur is een bedrijfsrisico. De IT afdeling heeft daarom het gereedschap nodig om deze risico's tot een minimum te beperken en direct in actie te komen als er problemen zijn. Door snel te anticiperen wordt de invloed van een onderbreking beperkt tot een minimum.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

De mogelijkheden die geboden worden door Deltics monitoring zijn zeer groot. Naast de controles bestaat er de mogelijkheid om checks op maat te laten maken. Daarmee zijn alle omgevingen te monitoren. Naast het detecteren van onderbrekingen kan de Deltics monitoring uiteraard ook gebruikt worden voor alarmering. Verder zijn er volop mogelijkheden voor rapportages. Aan de hand van de rapportages kan de geschiedenis van uitval, en alarmmeldingen geanalyseerd worden. Beschikbaarheidscijfers kunnen worden geproduceerd zodat het halen van SLA’s bewaakt kan worden.

Diensten

Deltics monitoring diensten

De service voor monitoring is op te delen in een aantal onderdelen: • Complete monitoring als permanente dienst; • Hulp bij de keuze van de monitoring omgeving; • Installatie van de monitoring omgeving; • Configuratie en inrichting van de monitoring omgeving; • Remote support op de monitoring omgeving; • Remote support op de IT infrastructuur op allerlei verschillende niveaus.

Voordelen van Monitoring:

  • Hogere uptime;
  • Geen Vendor Lock-in;
  • Proactief beheer Flexibel;
  • Schaalbaar;
  • Maatwerk mogelijk;

Kortom, met Deltics is uw IT geregeld!

Heeft u ook vragen over de invulling van uw IT? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Pagina delen