Eenvoudiger beheer en kostenbesparing?
Zonder servers geen omgeving voor uw bedrijfsapplicaties.

Servers

Servers zijn in de IT infrastructuur onmisbaar.

Het is dit systeem dat veelal alle rekenkracht voor zijn rekening neemt. De servers dragen zorg dat uw applicatielandschap wordt aangeboden naar de desbetreffende gebruikers. De serversystemen worden steeds complexer maar toch stabieler, energiezuiniger en is er een toename van de performance. Veelal zijn het deze systemen waarop gevirtualiseerd wordt, om meerdere virtuele machines (VM) te consolideren op slechts één fysieke server. Dat wil overigens niet zeggen dat er op deze systemen geen bare-metal installatie kan plaatsvinden. Het is van groot belang om een juist en passend serverinfrastructuur voor uw IT infrastructuur te kiezen.

Wilt u ook een eenvoudiger beheer en een kostenbesparing?

Server hardware is er in vele varianten. De veelal bekende 19" rackservers van 1U, 2U of zelfs 3U of 4U. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor blade servers. Blade servers verhogen de densiteit per vierkante meter. Ook kan er door middel van blade server technologie eenvoudiger geschaald worden, gestandariseerd worden, dat uiteindelijk resulteert in eenvoudiger beheer en kostenbesparing.

Bij Deltics werken circa 75 professionals, ieder gespecialiseerd in eigen vakgebieden om op deze manier klanten maximaal te kunnen dienen. Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij verzorgen de ICT-infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties als ROC van Twente, Twence, Gemeente Doetinchem, Saxion Hogescholen en Ziggo. Wij voorzien in innovatieve ICT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. 

Deltics, uw IT geregeld.

Meer weten over wat Deltics voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!