Storage
Wij helpen u graag om uw data optimaal op te slaan en goed te beheren.

Storage

Wat betekent datagroei voor uw organisatie?

De hoeveelheid data in onze wereld groeit enorm. Net zoals de afgelopen jaren is de verwachting van analisten dat ook de komende jaren de data extreem toeneemt.  Het is belangrijk om hier als organisatie over na te denken. Wat betekent deze enorme datagroei voor uw organisatie? Deltics begrijpt en weet dat deze vraag niet eenvoudig te beantwoorden is en kan u daarmee helpen.

Deltics adviseert al jaren op het gebied van data opslag en heeft zich hiermee in de markt bewezen. Wij helpen u graag om uw data optimaal op te slaan en goed te beheren. Dit geldt voor alle data; van bedrijfskritische en actieve data tot archiveringsdata.

Kostenreductie is binnen veel organisaties aan de orde door de economische druk. In veel gevallen kan het juiste storage systeem helpen bij kostenreductie binnen de IT infrastructuur. Wij adviseren en helpen u om de juiste data opslag oplossing in te zetten voor de juiste doeleinden.

Verschillende datatypen en performance

Elk stukje data is anders. Daarom onderscheidt Deltics verschillende typen van dataopslag. Verschillende typen dataopslag die Deltics onderscheidt zijn:

  •       High performance data
  •       Bulk data
  •       Back-up en archief data

Vanzelfsprekend kan voor de verschillende doeleinden verschillende storage systemen worden ingezet. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het juiste type data. We maken hierbij gebruik van de meest uiteenlopende technieken in de markt zoals bijvoorbeeld volledige SSD appliance’s, een combinatie met traditionele schijven of bulk storage, rekening houdende met de gewenste performance.

Beschikbaarheid

De verwachting is, vooral van eindgebruikers, dat data overal en op elk apparaat beschikbaar is voor het optimaal ondersteunen van bedrijfsprocessen. Naast beschikbaarheid van data is het belangrijk dat data niet ongewenst verloren kan gaan. Data kan bijvoorbeeld verloren gaan door menselijke fouten, maar ook door calamiteiten, zoals brand of een aanval van buitenaf. Het is daarom altijd belangrijk om back-up van data en disaster recovery te overwegen en hierin keuzes te maken. Hoe zet u bijvoorbeeld uw belangrijkste bedrijfsprocessen voort indien er brand is bij uw data opslag infrastructuur? Of heeft uw organisatie wellicht wettelijke eisen als het gaat om bewaarplicht van data?

Meer weten over wat Deltics voor u kan betekenen op storage gebied?

Neem contact met ons op!