Is het voor u ook steeds lastiger om Unix/Linux kennis te borgen?

Werkt u met Unix of Linux systemen?

En is het voor u ook steeds lastiger om Unix/Linux kennis te borgen?

Zoekt u gespecialiseerde ondersteuning of tijdelijke inzet van een Unix en/of Linux professional bij het beheer van uw Unix en/of Linux IT-infrastructuur?

Unix / Linux pinquins

Deltics biedt u de perfecte oplossing.

Bij Deltics werken consultants met diepgaande gecertificeerde Unix en Linux kennis met jarenlange ervaring. Vanuit onze historie hebben wij een indrukwekkend trackrecord op het gebied van Unix met de nadruk op HP-UX, IBM AIX, Solaris en Linux. Met onze kennis en ervaring kunnen wij organisaties helpen met ieder vraagstuk op dit gebied. De kennis van onze professionals wordt zowel in de vorm van consultancy, detachering, beheer als op projectbasis aangeboden.

Managed Services

Wanneer u geen omkijken meer naar uw Unix/Linux omgeving wilt hebben, is onze dienst "Managed Services" dé oplossing die u zoekt. Deltics biedt Managed Services waarbij we uw IT-zorgen uit handen nemen. Klanten van Deltics Managed Services zijn heel divers. We werken voor de overheid en de zorg. We hebben ervaring met IT-omgevingen van 10 tot 1000 Linux-/Unix-systemen. Naast onze UUnix/Linux kennis zorgen we indien gewenst ook voor de applicaties, databases, storage en andere zaken die nodig zijn om uw IT-omgeving te laten draaien, zoals Windows Server en Networking.

Detachering en Beheer

Detachering biedt de oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar langdurige ondersteuning voor hun IT-omgeving. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die beschikken over een grote IT-omgeving. Veel van onze medewerkers zijn breed inzetbaar. Zo hebben ze bijvoorbeeld naast kennis van Unix/Linux ook ervaring met het beheren van netwerken, databases, storage en tooling. Dit levert niet alleen voordelen op in een heterogene beheeromgeving, maar versoepelt ook de communicatie tussen de verschillende expertisegroepen binnen uw organisatie. 

Consultancy 

Soms heeft u wel de capaciteit, maar niet de juiste kennis voor het succesvol afronden van een project. Of u wilt dat uw strategie door een onafhankelijke expert wordt getoetst. Een oplossing hiervoor is het inhuren van een consultant. Deze consultant kan u zowel met specifieke aspecten, als met complete implementatie van dienst zijn, de opdracht voor onze Deltics consultant wordt immers geheel naar uw behoeften ingevuld.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen via 074-850 64 50 of per email info@deltics.nl

Pagina delen