Netwerkbeheerder in Almelo nodig?

Welkom bij Deltics! Het juist inrichten van uw servers, werkstations en netwerkapparatuur is belangrijk, maar ook het beheer ervan speelt een cruciale rol voor uw IT omgeving. Een storing kan klein zijn, maar wel hoog in de kosten lopen doordat het productiviteitsverlies veroorzaakt of ten koste gaat van belangrijke informatie. Bij Deltics nemen we u deze werkzaamheden graag uit handen. Samen zorgen we ervoor dat uw IT nooit stilstaat. Zoekt u een netwerkbeheerder in Almelo? De specialisten van Deltics staan voor u klaar!

Werkzaamheden van een netwerkbeheerder

Bij het beheren van een computernetwerk komt veel kijken, meer dan aanvankelijk gedacht wordt. Er zijn op een netwerk meerdere computers aangesloten om de communicatie optimaal te laten verlopen. Vaak loopt een netwerk via een LAN (Local Area Network) verbinding, internet of een WAN (Wide Area Network). Dit netwerk is de infrastructuur voor servers, kabels, netwerkapparatuur en werkstations. Uw persoonlijke netwerkbeheerder in Almelo zorgt voor het onderhoud, integratie van de infrastructuur, voldoende capaciteit voor de computers en het installeren van randapparatuur. Deltics zorgt dat het netwerk goed functioneert zodat er effectief gewerkt kan worden.

Uw netwerkbeheer uitbesteden?

Last van kleine storingen binnen het netwerk? Wacht niet totdat de gevolgen niet te overzien zijn, maar schakel direct uw netwerkbeheerder in Almelo in via Deltics. Het up-to-date houden van systemen en netwerken is van groot belang. Besteed deze taak aan ons uit zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij bieden een verfrissende kijk op IT, nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel. Bent u als bedrijf nieuwsgierig wat Deltics voor uw netwerk kan betekenen? We bespreken de mogelijkheden graag met u. Neem contact met ons op door te mailen naar info@deltics.nl of bel ons op 074 850 64 50. Wij helpen graag!