Netwerkbeheerder Enschede

Naast het inrichten van uw servers, werkstations en netwerkapparatuur is daarnaast goed beheer van belang voor uw IT omgeving. Een kleine storing aan uw server kan de kosten al hoog laten oplopen omdat dit productiviteitsverlies veroorzaakt of ten koste gaat van belangrijke informatie. Deltics neemt u deze zorg graag uit handen. Uw IT niet stil komt te staan, daar zorgen wij voor. Bent u op zoek naar een netwerkbeheerder in Enschede? De specialisten van Deltics staan voor u klaar!

Wat zijn de taken van een netwerkbeheerder?

Een computernetwerk beheren is vaak lastiger dan gedacht. Op een netwerk zijn meerdere computers aangesloten, zodat de communicatie goed verloopt. Een netwerk loopt doorgaans via een LAN (Local Area Network) verbinding, internet of een WAN (Wide Area Network). Het netwerk is de infrastructuur voor servers, kabels, netwerkapparatuur en werkstations. Onze netwerkbeheerder in Enschede zorgt voor het onderhoud, integratie van de infrastructuur, voldoende capaciteit voor de computers en het installeren van randapparatuur. Ons team zorgt ervoor dat het netwerk optimaal functioneert en u efficiënt kunt werken.

Uw netwerkbeheer uitbesteden?

Ervaart u kleine problemen binnen uw netwerk? Schakel dan snel een netwerkbeheerder in Enschede in via Deltics. Het is van belang uw systemen en netwerk up-to-date te houden. Trends in de online wereld volgen elkaar sneller op. Door netwerkbeheer aan ons uit te besteden kunt u zich focussen op uw core business. Deltics zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw netwerk. Wij bieden een verfrissende kijk op IT, nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel. Benieuwd wat we voor uw IT netwerk kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@deltics.nl of bel ons op 074 850 64 50. Wij helpen graag!