Netwerkbeheerder in Twente gezocht?

Voor uw IT omgeving is het belangrijk om uw servers, werkstations en netwerkapparatuur goed in te richten. Daarnaast speelt het beheer ervan ook een grote rol. Wist u dat kleine storingen al hoop in de kosten kunnen lopen? Vaak is er sprake van het verlies van productiviteit of kostbare informatie. We nemen u bij Deltics deze werkzaamheden graag uit handen. Uw IT komt bij ons niet stil te staan, daar zorgen we persoonlijk voor. Bent u op zoek naar een netwerkbeheerder in Twente? De specialisten van Deltics staan voor u klaar.

Wat zijn de werkzaamheden van een netwerkbeheerder?

Het beheren van een computernetwerk is een uitdagende klus. Om de communicatie optimaal te laten verlopen zijn er meerdere computers op een netwerk aangesloten. In de meeste gevallen loopt een netwerk via een LAN (Local Area Network) verbinding, internet of een WAN (Wide Area Network). Dit netwerk is dus de infrastructuur voor servers, kabels, netwerkapparatuur en werkstations. Uw Deltics netwerkbeheerder in Twente zorgt voor het onderhoud, integratie van de infrastructuur en voldoende capaciteit voor de computers en het installeren van randapparatuur. Kortom, dankzij onze professionals weet u zeker dat uw netwerk goed functioneert zodat u efficiënt aan de slag kunt.

Netwerkbeheer uitbesteden aan Deltics?

Ervaart u kleine problemen binnen uw netwerk? Schakel direct de hulp in van de beste netwerkbeheerder in Twente: Deltics! Trends op online gebied volgen elkaar sneller op. Het up-to-date houden van uw systemen en netwerken is daarom van belang. Door netwerkbeheer uit te besteden kunt u zich focussen op uw core business. Wij bieden een verfrissende kijk op IT, nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel. Bent u nieuwsgierig wat Deltics voor u kan betekenen op het gebied van IT? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem geheel vrijblijvend contact op. Mail naar info@deltics.nl of bel ons op 074 850 64 50. Wij helpen graag!