Systeembeheerder Almelo nodig?

Deltics is u graag van dienst! Onder systeembeheer valt het onderhoud en beheer van uw netwerk en alle apparaten en diensten die hiermee verboden zijn. Dit zijn dus switches, routers, servers, beveiligingssystemen, printers, hubs en ga zo maar door. Groeiende organisaties weten dat hiermee ook automatisch de ICT meegroeit, dit kan erg veel werk zijn om bij te houden. De experts van Deltics nemen u dit werk graag uit handen. Alle computersystemen blijven dankzij onze systeembeheerder goed werken. Een aantal taken die worden uitgevoerd zijn: het maken van back-ups, het installeren en instellen van hardware, software, updates en besturingssystemen. Werkzaamheden als beveiligen van het computernetwerk, het opnieuw instellen van wachtwoorden en toevoegen en wijzigen van gebruikersinformatie horen er ook bij. Alles wordt voor u geregeld dankzij onze systeembeheerder in Almelo.

Systeembeheerder voor organisaties van ieder formaat

Iets waar we erg veel waarde aan hechten bij Deltics is persoonlijke service. Organisaties van ieder formaat kunnen bij ons aankloppen. Denk aan kleine lokale als grote regionale bedrijven. Kiest u ervoor om het volledige beheer aan ons over te laten of een gedeelte ervan? Wat uw keuze ook is, wij staan achter u en helpen u verder. Herkent u als bedrijf de onderstaande punten, dan is het raadzaam het systeembeheer uit te besteden:

  • Hoge onderhoudskosten
  • Weinig of geen tijd voor preventief onderhoud. (Dit vergroot de kans op storingen)
  • Systemen kunnen de groei van uw organisatie niet bijhouden waardoor alles langzamer gaat
  • Kernactiviteiten lijden onder ICT zaken
  • Doordat ICT-infrastructuren te ingewikkeld worden, is er geen overzicht meer

U kunt bij ons systeembeheer in verschillende vormen afnemen. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar als aanvulling op uw interne systeembeheerder of ter ondersteuning.

Meer weten over uw eigen systeembeheerder in Almelo?

U weet bij ons zeker dat uw ICT goed wordt onderhouden. Hierdoor heeft u uw handen vrij en kunt u zich richten op uw core business. Meer weten over uw eigen systeembeheerder in Almelo die alles voor u regelt? Bel of mail ons gerust. Wij brengen graag uw situatie in kaart en komen met een passende oplossing. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.