Systeembeheerder Enschede gezocht

Bij Deltics bent u aan het juiste adres. We verstaan onder systeembeheer het onderhoud en beheer van uw netwerk en alle apparaten en diensten die hiermee verboden zijn. Een aantal voorbeelden zijn switches, routers, servers, beveiligingssystemen, printers, hubs en ga zo maar door. Als uw organisatie groeit betekent dit ook dat de ICT meegroeit. Onze specialisten nemen u dit werk uit handen zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Een systeembeheerder van Deltics zorgt ervoor dat uw computersystemen goed blijven werken. Een aantal werkzaamheden die een systeembeheerder uitvoert zijn: het maken van back-ups, het installeren en instellen van hardware, software, updates en besturingssystemen. Het beveiligen van het computernetwerk, het opnieuw instellen van wachtwoorden en toevoegen en wijzigen van gebruikersinformatie behoren tot de werkzaamheden. Onze systeembeheerder in Enschede verzorgt al deze werkzaamheden graag voor u.

Systeembeheerder voor bedrijven van ieder formaat

Deltics heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Bedrijven van iedere omvang kunnen bij ons terecht. De keuze is aan u of wij het volledige beheer voor u regelen of slechts een gedeelte ervan. Indien u als bedrijf de volgende punten herkent is het verstandig eens contact met ons op te nemen:

  • Hoge onderhoudskosten
  • Weinig of geen tijd voor preventief onderhoud. (Dit vergroot de kans op storingen)
  • Systemen kunnen de groei van uw organisatie niet bijhouden waardoor alles langzamer gaat
  • Kernactiviteiten lijden onder ICT zaken
  • Doordat ICT-infrastructuren te ingewikkeld worden, is er geen overzicht meer

Wij bieden systeembeheer in Enschede in verschillende vormen aan. Tevens kunt u ervoor kiezen ons in te schakelen als aanvulling op uw interne systeembeheerder of ter ondersteuning.

Uw eigen systeembeheerder in Enschede?

Wij verzekeren u van een goed onderhouden ICT. Hierdoor kunt u zich bezighouden met uw core business. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen graag uw situatie in kaart en komen met een passende oplossing. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.