Systeembeheerder Hengelo gezocht?

Welkom bij Deltics. Onder systeembeheer verstaan we het onderhoud en beheer van uw netwerk en alle apparaten en diensten die hiermee verboden zijn. Voorbeelden zijn switches, routers, servers, beveiligingssystemen, printers, hubs en ga zo maar door. Voor organisaties die groeien betekent dit ook dat de ICT meegroeit. De specialisten van Deltics nemen u graag dit werk uit handen. Onze systeembeheerder zorgt ervoor dat uw computersystemen goed blijven werken. Taken die onder systeembeheer vallen zijn het maken van back-ups, het installeren en instellen van hardware, software, updates en besturingssystemen. Ook het beveiligen van het computernetwerk, het opnieuw instellen van wachtwoorden en toevoegen en wijzigen van gebruikersinformatie behoren tot de werkzaamheden. Al deze punten verzorgt onze systeembeheerder in Hengelo graag voor u.

Systeembeheerder voor kleine en grote organisaties

Persoonlijke service staat bij ons voorop. Zowel lokale als regionale organisaties kunnen bij ons terecht. Wij kunnen het volledige beheer verzorgen of een gedeelte ervan, de keuze is aan u. Herkent u als bedrijf de onderstaande punten, dan is het raadzaam het systeembeheer uit te besteden:

  • Hoge onderhoudskosten
  • Weinig of geen tijd voor preventief onderhoud. (Dit vergroot de kans op storingen)
  • Systemen kunnen de groei van uw organisatie niet bijhouden waardoor alles langzamer gaat
  • Kernactiviteiten lijden onder ICT zaken
  • Doordat ICT-infrastructuren te ingewikkeld worden, is er geen overzicht meer

Deltics biedt systeembeheer in Hengelo in verschillende vormen aan. U kunt ons dus ook inschakelen ter ondersteuning of als aanvulling op uw interne systeembeheerder.

Interesse in uw eigen systeembeheerder in Hengelo?

Bij ons heeft u de zekerheid dat uw ICT goed onderhouden wordt. Zo kunt u zich richten op uw core business. Wilt u ook uw eigen systeembeheerder in Hengelo of omstreken die alles voor u regelt? Neem gerust contact met ons op. Wij brengen graag uw situatie in kaart en komen met een passende oplossing. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.