Systeembeheerder Twente

Met systeembeheer bedoelen we het onderhoud en beheer van uw netwerk en alle apparatuur dat hiermee is verbonden, zoals switches, routers, servers, beveiligingssystemen, printers, hubs etc. Groeiende organisaties staan gelijk aan groeiende ICT. Dit werk neemt een van onze specialisten u graag uit handen, zodat u zich nergens meer druk over hoeft te maken. Wij verzekeren u ervan dat uw computersystemen goed werken dankzij onze systeembeheerder. Werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn het maken van back-ups, het installeren en instellen van hardware, software, updates en besturingssystemen. Ook het beveiligen van het computernetwerk, het opnieuw instellen van wachtwoorden en toevoegen en wijzigen van gebruikersinformatie behoren tot de taken. Onze systeembeheerder in Twente regelt al deze werkzaamheden graag voor u.

Systeembeheerder voor kleine en grote bedrijven

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Uw wensen stellen wij centraal. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Kiest u ervoor om het volledige beheer aan ons over te laten of een gedeelte ervan? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij staan voor u klaar. Indien de volgende punten u bekend voorkomen is het wellicht verstandig na te denken over het uitbesteden van uw systeembeheer.

  • Hoge onderhoudskosten
  • Weinig of geen tijd voor preventief onderhoud. (Dit vergroot de kans op storingen)
  • Systemen kunnen de groei van uw organisatie niet bijhouden waardoor alles langzamer gaat
  • Kernactiviteiten lijden onder ICT zaken
  • Doordat ICT-infrastructuren te ingewikkeld worden, is er geen overzicht meer

Wij bieden systeembeheer in Twente in verschillende vormen aan. Tevens kunt u ervoor kiezen ons in te schakelen als aanvulling op uw interne systeembeheerder of ter ondersteuning.

Uw eigen systeembeheerder in Twente?

U bent bij Deltics verzekerd van een goed onderhouden ICT. Doordat onze systeembeheerder dit werk op zich neemt heeft u tijd over om zich te richten op andere zaken. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen uw situatie in kaart en komen met een passend voorstel. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.