KEMP Technologies

Wij hebben ons portfolio uitgebreid met een netwerkoplossing van onze nieuwe partner KEMP Technologies. Het betreft de door KEMP ontwikkelde geavanceerde Load Balancer, ook wel Application Delivery Controller (ADC) genoemd.

Het hoofdkantoor van KEMP is gevestigd in New York, en het bedrijf heeft daarnaast vestigingen is de VS, Ierland, Brazilië, Duitsland, Singapore, Japan en Zwitserland. De KEMP Load Balancer die Deltics opneemt in haar portfolio richt zich hoofdzakelijk op de optimalisatie van het gebruik en beveiliging van een reeds bestaand of nieuw serverpark. De Load Balancer verdeelt het dataverkeer van het internet naar de verschillende servers toe. Het verhoogd de performance van het totale serverpark, is flexibel schaalbaar en heeft een zeer goede prijskwaliteitsverhouding ten opzichte van de verschillende Load Balancers in de huidige markt.

Het portfolio van KEMP sluit aan op de groeiende marktvraag naar kostenefficiënte technologie die de 24/7 beschikbaarheid van IT mogelijk maakt.

KEMP Technologies biedt een diverse productlijn op het gebied van application delivery en load balancing. Hiermee kunnen organisaties van elke grootte hun (web)infrastructuur optimaliseren met technologie voor high-availability, high-performance, flexibele schaalbaarheid en die tegelijk veel beheergemak en veilige werking garandeert. KEMP is de afgelopen drie jaar met 425% gegroeid en heeft meer dan 16.000 klanten wereldwijd.

Gartner Magic Quadrant

De producten van KEMP Technologies blinken uit in implementatiegemak en door de uitstekende prijs-performance verhouding. KEMP biedt onder andere standaard templates aan voor specifieke gebruikdoelen, waarmee de doorlooptijd bij de ingebruikname aanzienlijk wordt verkort. De producten bieden verder de breedst mogelijke ondersteuning voor virtualisatieplatformen, waaronder VMware, Hyper-V, Xen, KVM en Oracle VirtualBox. Uniek in de markt is de ondersteuning van Microsoft Azure. Sinds 2013 wordt het bedrijf met de gevirtualiseerde en hardware Loadmaster-producten erkend in het Gartner Magic Quadrant voor Application Delivery Controllers. 

 Bezoek de website voor meer informatie over KEMP Technologies