Mimecast

Het bedrijf 

Mimecast helpt organisaties met het opzetten van een industry-leading en volledig geïntegreerde cyber security, archiverings- en continuity oplossing. Hierbij verlagen wij niet alleen de risico’s gerelateerd aan e-mail, maar reduceren wij ook de kosten en leveren wij een volwassen, gelaagde technologie die uw organisatie volledig beveiligd. Deze oplossing helpt ook bij het nakomen van de GDPR regelgeving.

Advanced Security

Cloudbased e-mailbeveiligingsdienst die uw bedrijf beschermt tegen geavanceerde e-mailbedreigingen als spear phishing en impersonatie. Mimecast Advanced Security bestaat uit verschillende clouddiensten die organisaties beschermen tegen geavanceerde e-mailbedreigingen. Deze diensten bieden bescherming tegen pogingen tot impersonatie via e-mail, schadelijke URL’s en onbekende malwarebijlagen, interne bedreigingen van organisaties en natuurlijk tegen spam en virussen.

Voor Office 365

Mimecast is een centraal beheerde cloudoplossing, de perfecte aanvulling op Office 365. Mimecast is voor 100% vormgegeven en ontwikkeld voor de cloud en helpt duizenden organisaties bij het beheersen van de risico's die aan e-mailen kleven. Mimecast biedt:

  • Een extra beveiligingslaag voor Office 365 tegen zich steeds verder ontwikkelende en veranderende bedreigingen.
  • Whaling, bescherming van URL's en bijlagen voor medewerkers en het bedrijf.
  • Een onafhankelijk, ongelimiteerd archief biedt een echt archief met toegang voor alle medewerkers en beheerders die behoefte hebben aan krachtige e-discovery.
  • Continuïteit in het versturen en ontvangen van e-mails, zelfs als Office 365 getroffen is door een storing. 
  • Mimecast is ontwikkeld en gebouwd voor de cloud met alle mogelijkheden voor e-mailrisicomanagement die toegankelijk zijn via één beheerconsole.

Bezoek de website voor meer informatie over Mimecast