Zerto
Door de software van Zerto kunnen RPO's van seconden en RTO's van minuten worden behaald

Eenvoudige en efficiënte Disaster Recovery met Deltics en Zerto

Deltics is sinds kort partner van Zerto. Door de samenwerking met Zerto is Deltics in staat haar klanten te helpen met haar Disaster Recovery en Business Contiunity, ook wel uitwijkplan genoemd. Door de software van Zerto kunnen RPO's van seconden en RTO's van minuten worden behaald. Daarnaast kan Deltics met de software van Zerto een volledig hypervisor- en storage onafhankelijk Disaster Recovery as a Service (DRaaS) bieden vanuit de eigen Deltics FlexCloud.
 

Zerto Hypervisor-Based Disaster Recovery

Zerto biedt Enterprise class disaster-recovery oplossingen waarmee het mogelijk is om data op hypervisor niveau te repliceren tussen virtuele infrastructuren. Er is daarbij geen afhankelijkheid van het gebruikte storage platform (SAN/NAS/DAS) waardoor Zerto zeer breed inzetbaar is. Door middel van de inline CDP (Continuous Data Protection) replicatie-technologie worden RPO’s behaald van seconden, wat naadloos aansluit op de alsmaar toenemende eisen vanuit de business. Dit alles wordt gerealiseerd zonder het maken van snapshots en/of gebruik van host-based agents waardoor de performance van de productieomgeving nooit beïnvloed zal worden.

Naast replicatie zorgt Zerto ook voor een application-aware automation & orchestration proces zodat de business-kritische applicaties op een juiste manier beschermd zijn (alle VM’s hebben hetzelfde consistancy point) en in het geval van een DR snel en geautomatiseerd kunnen worden hersteld. Het product biedt tevens de mogelijkheid om DR testen uit te voeren, desnoods tijdens productie-uren, waarbij een rapport gegenereerd wordt waarin precies staat wat het gedrag van de applicatie is in geval van een disaster.

De software is gelicenseerd per virtual machine en is toepasbaar binnen private-cloud, hybrid-cloud en public-cloud omgevingen (VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Amazon Web Services, cross hypervisor replicatie is mogelijk) en kan eenvoudig worden toegevoegd aan een reeds bestaande infrastructuur.

Bekijk de video voor een introductie over Zerto.