FlexCloud Protect

Bij Deltics realiseren we een beschermde cloud voor uw bedrijf aan de hand van onze FlexCloud BaaS. Deltics FlexCloud Protect bevat vier volledig ondersteunende diensten die naar verbruik per maand worden afgerekend.

Een beschermde cloud voor optimale bescherming van uw data

De naam zegt het al: FlexCloud Protect BaaS. Dit zijn vier Deltics-diensten die optimale bescherming bieden. De beschermde cloud is zowel voor regulier gebruik als in geval van nood.

  • Managed back-up (een copy van uw data wordt zes keer per dag opgeslagen);
  • Microsoft 365 back-up(elke dag wordt er een back-up gemaakt van de e-mails, kalenders en contacten van al uw gebruikers);
  • Managed DR (DR staat voor disaster recovery. In het geval van ernstige calamiteiten kunt u binnen twee uur weer werken);
  • Managed archief (zet samen met Deltics een archief op voor de data die niet dagelijks gebruikt worden, maar wel bewaard moeten blijven).

Het zal u maar gebeuren: door ransomware of een virus bent u ineens al uw gegevens kwijt van Office 365. Weg klantgegevens, e-mails of afspraken in uw kalender. Microsoft gaat ervanuit dat u zelf de back-up regelt. Deltics kan u daarbij helpen door aan de hand van de FlexCloud BaaS een beschermde cloud te realiseren.

Met de Microsoft 365 back-up worden elke dag de gegevens van u en uw medewerkers veiliggesteld in een beschermde cloud. De FlexCloud BaaS wordt voor de volgende programma's van Microsoft ingezet:

  • SharePoint online (wordt vooral gebruikt voor het bouwen van websites);
  • Exchange online (uw e-mail, contacten en agenda);
  • OneDrive for business (eigen schijfruimte in de cloud);
  • Teams (voor het vergaderen op afstand).

Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf

Wilt u ook de FlexCloud BaaS gebruiken voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons bedrijf in Hengelo en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze beschermde cloud. We zijn telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 ofper e-mail via info@deltics.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen