Enterprise storage

In feite is enterprise storage een centrale opslagplaats voor zakelijke informatie. Hierdoor is gemeenschappelijke gegevens-beheer en bescherming van gegevens mogelijk. Tevens is het mogelijk om via een groot aantal verbindingen en computersystemen gegevens te delen. Enterprise storage is ontwikkeld voor ondernemingen die zich met zware werkbelasting van bedrijfskritische informatie bezighouden. De enterprise systemen zorgen voor schaalbare werklasten tot 300 gigabyte. Hierbij wordt geen buitensporig beroep gedaan op bekabeling of de oprichting van subsystemen.

Waarom uw enterprise storage aan Deltics overlaten?

Bij Deltics werken meer dan 60 professionals met ieder een eigen vakgebied. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten maximaal te dienen. Zowel bij kleine als grote bedrijven verzorgen wij de IT-infrastructuren. Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Het bieden van goede service staat bij ons hoog in het vaandel. We zetten graag onze kernwaarden voor u op een rijtje:

  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • Vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • Nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer.

Deltics helpt u uw data goed op te slaan

Of het nu om data storage, object storage of enterprise storage gaat, Deltics helpt u graag uw data optimaal op te slaan en het goed te beheren. Al jaren voorzien wij bedrijven van advies als het aankomt op data opslag. Elk stukje data is anders, dat weten wij als geen ander. Wij onderscheiden daarom ook drie type dataopslag. Voor verschillende doeleinden kan verschillende storage systemen worden ingezet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.