Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat.
U hoeft geen grote investeringen vooraf te doen, u betaalt per maand.

Start vandaag nog met Microsoft Office 365 en voeg flexibiliteit toe aan uw organisatie

Wereldwijd wordt er door bedrijven massaal overgestapt op Office 365 van Microsoft. Microsoft Office 365 biedt veel voordeel voor uw organisatie. Deze producten worden namelijk als dienst afgenomen zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. U hoeft geen grote investeringen vooraf te doen maar u betaalt per maand. Dit houdt ook in dat u maandelijks kunt op- of afschalen in licenties. Ook kunt u naar behoefte verschillende Microsoft pakketten en onderdelen (Project, Visio, enzovoorts) door elkaar gebruiken.

Welke voordelen biedt Microsoft Office 365?

Vaak wordt gedacht dat Microsoft Office 365 niet geschikt is omdat u alleen in een browser kunt werken en altijd een internetverbinding nodig heeft. Dit is onjuist, Microsoft Office 365 kan zowel in de browser gebruikt worden en is daarnaast ook als “bureaubladapplicatie” beschikbaar. Ook is Microsoft Office 365 voor mobiele toestellen beschikbaar die Android, Apple iOS of Windows als besturingssysteem hebben.

Elke aangeschafte licentie geeft het recht op gebruik op vijf apparaten tegelijkertijd.
U schaft in één keer een legale Microsoft Office licentie aan voor bijvoorbeeld de vaste werkplek, laptop, tablet en een mobiele telefoon. Uw Microsoft office 365 abonnement geeft u recht om altijd de laatste versie van de software te gebruiken, zo bent u altijd up-to-date. Deze en nog veel meer voordelen zorgen ervoor dat Microsoft Office 365 bijna altijd voordeliger is voor uw organisatie dan de aanschaf van normale licenties, terwijl u in functionaliteit geen verschil merkt.

Wanneer kunt u overstappen op Microsoft Office 365?

Er is geen specifiek moment om te starten met Microsoft Office 365, u kunt direct starten. Staat u op het punt om Microsoft Office licenties aan te schaffen omdat u nog van een verouderde versie gebruik maakt (bijvoorbeeld 2003-, 2007- of 2010-pakketten), of omdat er nieuwe medewerkers in uw organisatie komen, start dan meteen met Microsoft Office 365. Het voordeel is dat u niet meteen alles hoeft te vervangen en er geen minimale afname is. U kunt klein beginnen en langzaam uitbreiden.

Waarom Microsoft Office 365 via Deltics?

Als u Microsoft Office 365 via Deltics afneemt, betaalt u hetzelfde als via Microsoft maar krijgt u extra voordelen. Zo heeft Deltics specialistische medewerkers in dienst die u kunnen ondersteunen in het gebruik van Microsoft Office 365. U hoeft geen contactformulieren in te vullen en hierop een reactie af te wachten maar staat direct in verbinding met onze helpdesk.
Daarnaast zorgen wij er voor dat uw licenties snel worden toegevoegd, u kunt vrijwel meteen met de nieuwe licenties aan de slag. U ontvangt van ons maandelijks een overzichtelijke factuur en inzicht in uw gebruikte licenties.

Samenvattend

Voordelen:

  • De ideale basis voor thuiswerken
  • Tot op vijf apparaten tegelijkertijd
  • Maandelijks opzegbaar
  • Flexibel op- en afschalen
  • Altijd beschikbaar
  • Overzichtelijke kostenstructuur
  • Altijd compliant met Microsoft
  • Alleen betalen voor wat u nodig heeft
  • Er is geen beter alternatief

Bel voor meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u graag onze uitgebreide Microsoft Office 365 dienstbeschrijving ontvangen, neem dan contact met ons op.