Security Operations Center

Inzicht in risico's en incidenten met het Deltics Security Operations Center (SOC).

Deltics SOC is de betaalbare oplossing om uw bedrijf te voorzien van Security Operations. Deltics beschikt over een modern Security Operations Center dat is gebaseerd op een krachtig ‘machine learning’ (ML) platform.

Realtime detectie van dreigingen en proactief identificeren van beveiligingsrisico’s door continue monitoring. Deltics monitort jouw IT-omgeving en systemen. Bij een incident komen we direct in actie. Zo verminder je de reactietijd en middelen die nodig zijn om beveiligingsincidenten aan te pakken.

Dagelijks neem je het op tegen verschillende cyberdreigingen. Deltics SOC monitort realtime op abnormaal gedrag van gebruikers, systemen en bestanden. Dit geeft je inzicht in cybersecurity en maakt prioriteren bij aanpakken van beveiligingsrisico’s makkelijk. Onze securityspecialisten worden deel van je team en helpen je het hoofd te bieden tegen cybercriminelen.

Kortom, Deltics SOC monitort en reageert op actuele cyberdreigingen. Ons SOC herkent vroegtijdig een hack en neemt op tijd actie. Het maakt daarbij niet uit of een hack ontstaat door een onbekende kwetsbaarheid, een kwetsbaarheid dat nog niet is gepatched of medewerkers die (al dan niet bewust) een foute handeling maken. Geef een hacker geen kans!

Inzicht in dreigingen en risico’s

Continu monitoren op verdachte activiteiten

Onze securityspecialisten monitoren continu je IT-omgeving. We bewaken je IT-infrastructuur om aanvallen te ontdekken, hierop te reageren en op te lossen.

Juiste expertise makkelijk toegankelijk

Security Specialisten deel van je team

Ons securityteam staat klaar voor al je vragen en uitdagingen rondom cybersecurity. Krijg continue security monitoring zonder dat je eigen talenten hoeft te werven of op te leiden.

Preventief verbeteren cybersecurity

Proactief identificeren van beveiligingsrisico’s

We helpen je met het identificeren van bedreigingen en proactief je risico te verlagen. Met onze aanbevelingen voor oplossing en preventie verbeteren we samen je omgeving.

Snelle detectie

Machine learning

Ons SOC maakt gebruik van machine learning om ongebruikelijke gebeurtennissen sneller te detecteren.

Op 15 november 2022 organiseren wij het derde Security event. Dit jaar in het Nationaal Militair Museum. Wilt u zich alvast aanmelden? Of het programma inzien? Klik hier

Terugblik Security event, 16 november 2021, Koepelgevangenis Arnhem.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over ons SOC?

Maak een vrijblijvende afspraak
Terugblik in foto's
No items found.