Security Event 2021. Vergroot uw cyberweerbaarheid!

Dinsdag 16 november 2021

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met cyberaanvallen. Nederland is één van de koplopers als het gaat om de digitalisering van de economie. Daarmee zijn Nederlandse bedrijven extra kwetsbaar voor cyberincidenten. De nationale Cyber Security Raad (CSR) stelde dit jaar op waarin werd gesteld dat veel organisaties hun cyberbeveiliging nog onvoldoende op orde hebben, zelfs op het gebied van kritieke infrastructuur zoals het elektriciteitsnet, de watervoorziening en het betalingsverkeer. Een ongemakkelijke conclusie. Uiteindelijk is niemand immuun voor cyberincidenten, maar een goede voorbereiding kan de impact ervan op uw organisatie aanzienlijk verminderen.

Cyberweerbaarheid

Cyberweerbaarheid verwijst naar het vermogen van een organisatie om adequaat te reageren op een cyberincident, of dat nu een interne storing of een externe bedreiging is, en het vermogen om daarbij de bedrijfsactiviteiten voort te zetten.

Waarom?

Tijdens het security event kunt u zich laten bijpraten over alle relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Talloze gerenommeerde experts zijn aanwezig. We verzorgen inhoudelijke securitysessies, waarmee u alle need-to-know informatie kunt opdoen om uw security naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie is het security event geschikt?

We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die we aanreiken is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Ook ethical hackers en studenten zijn van harte welkom.

Sprekers
Brenno de Winter

Brenno de Winter is expert op het gebied van ICT, beveiliging en privacy. Daarnaast is hij specialist in de Wet openbaarheid van bestuur. Brenno de Winter heeft meer dan 2.000 datalekken onderzocht, diverse boeken geschreven en is een veel gevraagd expert. Journalistenvakblad Villamedia riep Brenno de Winter uit tot journalist van het jaar 2011. Hij kreeg zijn prijs onder meer vanwege primeurs over de misstanden rond de OV-chipkaart en over de slechte beveiliging van voornamelijk overheidswebsites.

Brenno de Winter, Chief Security and Privacy Operations

Naast lezingen over de transparantie, de Wet openbaarheid van bestuur, informatie samenleving, digitalisering, mislukte projecten, informatiebeveiliging, cybercrime, privacybescherming en de wetgeving daaromtrent, is Brenno de Winter vaak actief als dagvoorzitter voor ICT-gerelateerde bijeenkomsten.

Demian Jensen

Binnen Deltics is Demian verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van Networking & Security gerelateerde oplossingen. Naast het ondersteunen van klanten met consultancy zoals security implementaties, audits of advies, geeft Demian op verzoek aan klanten ook cybersecurity trainingen.

Demian Jensen, ICT Architect
Programma

Inloop, met lunch vanaf 12 uur

Aanvang 13.00 uur Brenno de Winter

14.30 uur Pauze

14.45 uur Is uw organisatie weerbaar tegen cybercriminaliteit? Demian Jensen

15.15 uur Demo sessie

15.45 uur Pauze

16.00 uur Korte breakout sessies van o.a. Aruba networks, Mimecast, SentinelOne, Fortinet, Veeam en NetApp.

17.00 uur Borrel en bites

Wanneer

dinsdag 16 november 2021

Waar

Koepelgevangenis Arnhem

Deelname is gratis.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen