Vergroot uw cyberweerbaarheid!

Op 16 november 2021 organiseerde Deltics het Security event in de Koepelgevangenis van Arnhem met als thema "Vergroot uw cyberweerbaarheid".

Tref security maatregelen

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met cyberaanvallen. Nederland is één van de koplopers als het gaat om de digitalisering van de economie. Daarmee zijn Nederlandse bedrijven extra kwetsbaar voor cyberincidenten.

Risico's:

  • Data lek
  • Gijzelsoftware
  • Impersonificatie
  • DDOS

"Zie niet wat je denkt te zien, maar zie wat er is"

Deltics biedt u een passende IT-Security oplossing aan die cyberrisisco's zoveel mogelijk voorkomt, incidenten onderkent en ingrijpen mogelijk maakt.

Deltics Bastion

Onze IT-Security oplossing zal bestaan uit één of meerdere onderstaande fundamenten. Deltics adviseert u graag over welke fundamenten nodig zijn binnen uw IT-omgeving.

Terugblik Security event, 16 november 2021, Koepelgevangenis Arnhem.

Security Operation Center (SOC)

Het Deltics SOC bestaat uit een combinatie van de juiste SIEM tooling en security analisten. Samen zorgen zij voor de herkenning van hackers tussen het normale gebruikersverkeer.

Demo

In een demo laten wij u zien hoe de integraties tussen firewall, network access control, endpoint en email protectie platformen uw IT-omgeving kunnen beschermen.

Demo

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Wilt u een demo aanvragen of meer weten?

Vraag om advies aan een Deltics expert.
Terugblik in foto's
No items found.