Deltics: uw ICT en IT specialist in Almelo en omgeving

Zonder goed fundament stort uw hele IT omgeving in elkaar. Een goede IT infrastructuur is de basis. Bij Deltics zijn we gespecialiseerd in bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Voor alles op het gebied van ICT en IT in Almelo en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts kunnen u overal bij helpen. Denk hierbij aan onderhoud op het bestaande netwerk en server of dit nieuw te leveren en te installeren.

Waarom uw ICT en IT in Almelo aan ons overlaten?

  • Wij zijn in staat uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen, dankzij ons eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is.
  • Deltics hanteert een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie, we onderhouden nauwe contacten met leveranciers. Hierdoor kunnen we een snelle responstijd garanderen.
  • Onze geboden ondersteuning gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Ieder met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Wij bieden maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden, alles is mogelijk. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw behoeften. Het is onze missie om problemen te voorkomen. Indien dit niet lukt zorgen onze professionele mensen met een hoog kennisniveau altijd voor een snelle oplossing. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

Dit zijn onze pijlers in de IT omgeving

De fysieke IT infrastructuur bestaat uit technische middelen. Deze vallen uiteen in drie hoofdgroepen, namelijk:

  • Storage
  • Netwerk
  • Servers

Het zijn de pijlers voor de diensten die door de IT omgeving geleverd worden. Deze componenten zijn nodig bij een draadloze netwerkvoorziening, een fileshare of bijvoorbeeld een ERP omgeving. Bij Deltics verzorgen we de IT infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties.

Uw ICT en IT in Almelo aan ons overlaten?

Uitstekend idee! Onze gecertificeerde experts zijn u graag van dienst! Deltics ontzorgt u door uw volledige IT beheer of een gedeelte ervan over te nemen. Wij hechten veel waarde aan het bieden van service van topniveau. Uw apparatuur, netwerk en beveiliging werkt altijd zonder gedoe, daar zorgen wij persoonlijk voor. Wilt u weten wat de beste opties zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.