Uw ICT en IT specialist in Hengelo en omgeving

Het fundament voor uw hele IT omgeving is een goede IT infrastructuur. Zonder dit stort alles in elkaar als een kaartenhuis. Deltics is dé specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Bij ons bent u ons aan het juiste adres voor professionele oplossingen op het gebied van ICT en IT in Enschede en omgeving. Wij kunnen u overal bij helpen als het aankomt op ICT en IT. Denk aan onderhoud dat we kunnen bieden op het bestaande netwerk en server, maar het is ook mogelijk het nieuw te leveren en installeren.

Waarom uw ICT en IT in Enschede aan ons overlaten?

  • Wij beschikken over eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Wij hanteren een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. Wij verzekeren u van een snelle responstij.
  • De ondersteuning die Deltics biedt gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Wij leveren maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw behoeften. Het is ons streven problemen te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Wij zorgen ervoor dat onderhoud- en beheerafspraken passen bij uw organisatie!

Onze IT omgeving pijlers

De fysieke IT infrastructuur is opgebouwd uit technische middelen. Deze vallen in praktijk in deze drie hoofdgroepen uiteen:

  • Storage
  • Netwerk
  • Servers

Dit zijn de pijlers voor de diensten die door de IT omgeving geleverd worden. Het zijn de componenten die nodig bij een draadloze netwerkvoorziening, een fileshare of een ERP omgeving. Deltics verzorgt de IT infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties.

Ook uw ICT en IT in Enschede aan ons overlaten?

De gecertificeerde collega’s van Deltics zijn u graag van dienst! Wij ontzorgen u door uw volledige IT beheer of een gedeelte ervan over te nemen. Service van hoog niveau bieden staat bij ons voorop. Onze experts zorgen ervoor dat uw apparatuur, netwerk en beveiliging altijd zonder gedoe werkt zodat u optimaal kunt werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.