Uw ICT en IT specialist in Hengelo

Een goede IT infrastructuur is het fundament voor de gehele IT omgeving. Zonder goed fundament stort alles als een kaartenhuis in elkaar. Deltics is de specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele oplossingen op het gebied van ICT en IT in Hengelo en omgeving. Als het aankomt op ICT en IT kunnen wij u overal bij helpen. We kunnen bijvoorbeeld onderhoud bieden op het bestaande netwerk en server, maar het is ook mogelijk het nieuw te leveren en te installeren.

Waarom uw ICT en IT in Hengelo aan ons overlaten?

  • Deltics heeft een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor zijn wij in staat uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Wij hanteren een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met leveranciers. Deltics kan hierdoor een snelle responstijd garanderen.
  • De ondersteuning die wij bieden gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Wij bieden maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw behoeften. Wij streven ernaar problemen te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak door onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgen we voor!

Pijlers IT omgeving

De fysieke IT infrastructuur is opgebouwd uit technische middelen. In praktijk vallen deze in drie hoofdgroepen uiteen:

  • Storage
  • Netwerk
  • Servers

Ze vormen de pijlers voor de diensten die door de IT omgeving geleverd worden. Deze componenten zijn nodig bij een draadloze netwerkvoorziening, een fileshare of bijvoorbeeld een ERP omgeving. Deltics verzorgt de IT infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties.

Uw ICT en IT in Hengelo aan ons overlaten?

Onze gecertificeerde collega’s zijn u graag van dienst! Wij ontzorgen u door uw volledige IT beheer of een gedeelte ervan over te nemen. Het bieden van de beste service staat bij ons voorop. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw apparatuur, netwerk en beveiliging altijd werkt zonder gedoe. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.