De beste ICT en IT specialist in Twente

Wist u dat de basis voor een optimale IT omgeving een goede IT infrastructuur is? Zonder goed fundament stort alles in elkaar als een kaartenhuis. Deltics is dé specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. U kunt bij ons terecht voor professionele oplossingen op het gebied van ICT en IT in Twente. Wij zijn in staat u overal bij te helpen als het gaat om ICT en IT. Denk aan onderhoud op het bestaande netwerk en server of juist het nieuw leveren en installeren ervan.

Hierom uw ICT en IT in Twente aan Deltics overlaten

  • Onze eigen Network Operating Center (NOC) is 24/7 beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Een single point of contact hanteren we richting u, maar aan de achterkant zijn we een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden we nauwe contacten met onze leveranciers. Dit maakt dat we een snelle responstijd kunnen garanderen.
  • De ondersteuning van Deltics gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. En ieder met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Het leveren van maatwerk staat bij ons centraal: pro-actieve of reactieve support. Telefonisch, remote of on-site; onze ondersteuning stemmen wij af op uw behoeften en wensen. Het streven is om problemen te voorkomen. Indien dit niet lukt, dan zorgen we voor een snelle, adequate aanpak dankzij onze professionele mensen met een hoog kennisniveau. Onze onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar verzekeren we u van!

Pijlers IT omgeving

Een fysieke IT infrastructuur is opgebouwd uit technische middelen. Deze zijn in praktijk onder te verdelen in drie hoofdgroepen:

  • Storage
  • Netwerk
  • Servers

Deze categorieën vormen de pijlers voor de diensten die door de IT omgeving geleverd worden. De componenten zijn nodig bij een draadloze netwerkvoorziening, een fileshare of bijvoorbeeld een ERP omgeving. Zowel grote als kleine organisaties kunnen bij ons terecht voor het verzorgen van hun IT infrastructuren.

Uw ICT en IT in Twente aan ons overlaten?

De professionals van Deltics helpen u graag! Door uw volledige IT, of een gedeelte ervan, uit handen te nemen ontzorgen we u en kunt u zich richten op uw core business. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw apparatuur, netwerk en beveiliging altijd optimaal werkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.