ICT netwerk

Wordt uw ICT netwerk met de dag complexer en kunnen problemen hierdoor minder snel en effectief worde opgelost? Kies dan voor Deltics. Wij zorgen ervoor dat uw IT infrastructuur optimaal werkt, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw systemen en documenten en kunt werken waar en wanneer u wilt. Deltics adviseert, bouwt en beheert uw ICT netwerk om uw beschikbaarheid en veiligheid te waarborgen. Als geen ander weten wij dat het netwerk binnen uw organisatie een cruciaal onderdeel is van de IT omgeving. Het vormt de spil tussen alle IT systemen als desktops, storage en serversystemen. Dankzij onze inspanningen is uw netwerk betrouwbaar en te allen tijde beschikbaar.

Verschil ICT en IT

Onder ICT worden communicatieapparatuur- en diensten gerekend. Onder informatietechnologie verstaan we hardware-, softwareproducten en diensten verstaan. In der loop der jaren is het onderscheid tussen deze twee vervaagd. Jaren geleden werd de computer en de software tot IT gerekend. Modems, netwerken, datacommunicatieprotocollen en een deel van de toenmalige telefonie behoorden tot ICT. Vandaag de dag is het onderscheid tussen verschillende datastromen kleiner geworden. Telefonie vindt immers niet alleen meer plaats via telefoonkabels en kabeltelevisie niet alleen via televisiekabels. Kort gezegd valt ICT onder IT. Het verwijst naar het deel dat te maken heeft met communicatie binnen IT.

Wij regelen uw ICT netwerk

Om storingen te voorkomen is het goed functioneren van de ICT van belang. Preventief onderhoud speelt hierin een belangrijke factor. Wilt u geen tijd meer kwijt zijn aan uw ICT netwerk? Deltics doet het graag voor u. Er zijn meer dan 60 medewerkers met ieder een eigen vakgebied. Wij zijn een specialist op het gebied van bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren en bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Mail naar info@deltics.nl of bel ons op 074 850 64 50.